Weekend

Har varit daligt med uppdatering pa sistone men man vill ju inte odsla for mycket tid vid datorn nar det finns mycket battre saker att gora eller hur? Sa har kommer en snabbgenomgang. :)

Torsdag: efter skolan hangde jag med pa en trip till Agatha Christies sommarhus och fick aven se den fantastiska tradgarden.



Fredag. Da gick vi till Torquays museum och gjorde ett quiz om AC bl a. Sen tog vi en fika pa stan, men kaffet smakade vatten... Vi har haft manga kaffe har i england men denna var den varsta.

Fredagkvall: Vara klasskompisar Martina och Debra fran Schweiz skulle aka hem nasta dag sa vi hade en liten pubrunda pa stan i deras ara, vi var ca 15 pers fran skolan som gick runt sa det var roligt. Pa bilden ar det martina fran Schweiz, Chaa fran Kina och Bee.



Lordag: Utflykt till staden Exeter. Dar blev det lite shopping i fancy stores fran London, och guidad walk i denna medeltida stad.



Sondag: Vandring i naturskona Dartmoor. Vandrade upp och ner i ung 4 timmar, dar finns vildhastar och stenar att titta pa bl a.  Sen stannnade vi till i en jattemysig liten by och at scones och varmchoklad med marchmellows.




Mandagkvall: jag, bee och jaquline gick pa bio pa kvallen och sag 17 again. Vi var de anda i hela biografen, It's a shame that inte fler gar pa bio for det var riktigt billigt ocksa...

Kommentarer:

1 Ylva:

skriven

Oj, vad ni gör mycket kul. Det har kanske inte blivit mycket läst i pocketböckerna ännu. Bilderna är kanonbra.

Kommentera här: