Helgen

I fredags efter skolan akte vi pa en liten tripp till en by utanfor Torqey, som heter Totnes. en valdigt mysig och speciell by. Folket som bor dar ar lite at flower power hallet, lite mer alternativa. Dar var spannande affarer, jag kopte en irlanskflojt i en av dem.

Lordag: Stonehenge! Intressant... vet inte vad jag ska sag om det.. Vi stannade dar i en timme tog ett varv runt stenarna och lyssnade pa en radio somguidade en runt och berattade om stenarna.
Efter akte vi vidare till Salsbury som ar en stad i narheten till Stonehenge. dar vi tog det lugnt tittad i affarer, kaka glass, at var packed lunch, gick in i en av englands storsta (eller den allra storssta? iaf den hogsta) catedraler. Dar pagick ett brollop nar vi var dar och orglen spelade Pachelbells Canon saa vackert! Sen var det att stoppa in oss i bussen for att aka tre timmar tillbaka igen. Resan startade kl 7.30 och vi var hemma lite innan 19 pa kvallen.





Sondag: Jag at frukost vid 10.30 denna dagen, behovde ta igen lite somn, hehe. Kl 13.00 gick och Bee till hamnen for att mota upp Alexandra och hennes hostparents for vi skulle ta en promenad langs kusten for att komma till Kents cavern. Det var underbart vader och en jattefin promedad. Vi sa hejda till Alex lovely hostparents och gick vidare.
Kents Cavern ar en grotta med historia fran istiden. Efter grottan vandrade vi vidare genom fina kvarter och gonomrade med fin utsikt overhavet for att komma till Angels igen och inta en Devonlish Cream tea! Vi visade Bee hur man gor, efter vad john har lart oss: Forst jam sen ceam pa sconsen, om man tar det i omvand ordning ar man en turist for man inte ater dem ratt. Sen vid 6 tiden var vi hemma igen, Alex fick traffa John and Jan. Och jag la mig vaaldigt matt och belaten tidigt :)





Kommentera här: