Helgen

Då har ännu en helg gått!
Känns som att det var lite av en långhelg eftersom det var fest i torsdags. Toksoppa! Både Sanna och Emelie var nere och hälsade på och skakade loss. Det var skoj!
På fredag kämpade man sig till malmö (något bakfull) för att köra en intervju på Tyréns. Det var ett jättebra möte vi hade med landskapsarkitekten och projektledaren. De pratade oavbrutet i två timmar, mycket intressant att lyssna på. Sen blev det en god lunch vid nya torg för att sedan packa ihop oss i lomma och åka till ängelholm.
På kvällen belv det galenskaper med släkten i form av en resefest hos mormor och morfar. Det blev en simulerad flygresa till hawaii med allt var en flygresa innebär. Drinkvagn, flygplansmat, säkerhetsrutiner och säkerhetsbälte. Bananer överallt, hula hula kjolar och blomsterkransar listan kan göras lång!
Lördagen blev soft! Fint väder, sitta ute hos ninerna gå promenad med sanna och emelie och käkade lunch på stan, mysigt! På kvällen blev det också lajbans med biljard bland annat.
Söndag - Farsdag! Jag och pappsen gick morgonpromenad till affären där det inhandlades en smällfrukost utan dess like! Massa gott :) Framåt kvällen bar det ner till lund för att släppa av brüschan som skulle med flyget till London, fuskigt! Söndagkvällen blev också väldigt bra!

Kommentera här: