Tour-Bjäre!

Jag och ems ville hitta på något denna dag. Vi funderade på att festa i Båstad, men hade ingen skjuts hem så vi hoppade över det alternativet. Istället bestämde vi oss för att köra en runde på Bjäre. Så vi satte oss i bilen och körde vart som föll oss in. Första stoppet blev Torekov! Readn där började kändisspottingen, vi såg Peter Magnusson! Sen blev det ett underbart bad bland stockholmarna (som dock inte bidrog till det underbara) vid klippstranden.



Innan vi körde vidare tog vi en mjukglass i hamnen sen blev nästa destination Båstad! Där strosade vi först runt lite tittade på stekarna och bratzen på lyxbåtarna som stod och hoppade till musik. Sen tog vi varsin burgare nere i strandbaren och insöp stämningen. Vi tänkte ta en kaffe här också, men kafeet vi hade siktat in oss åp hade stängt så då körde vi vidare. Ut på landet och hamnade i Vejbystrand där det blev en god latte och mandelbiscotti till solnedgången.



Emelie brainstormade fram att vi kunde åka in till helsingborg på kvällen, och jag var inte sen med att haka på ideen! Så efter lite bollande hit och dit bestämde vi oss tillslut för att åka in där. Jag var hem inom och bytade kläder, sen til ems en snabbis och sen tåget in! Vi hade en sjukt kul kväll!! Det blev ZooBar, hamnkrogen och Tivoli! Sen hade vi lyxen att emelies pappa hämtade oss på kvällen. Toppen!

Kommentera här: