0 Läs mer >>
Min första 5:a i en kurs är här!! 5:a är alltså högsta betyg och det lyckades jag få i formlära av alla kurser. Fantastiskt kul. Jag är glad :)

5:AAAAAH!!

0 Läs mer >>
Imorgon blir det en fullspäckad dag! Men det kommer bli en riktigt bra dag känner jag på mig :)
Därför ska jag lägga mig tidigt så jag är laddad inför morgondagen och orkar med allt.

Jag möttes av en myrinvasion när jag kom till rummet idag. Usch och pi! Dom använder min datorsladd till att klättra upp på skrivbordet och sedan upp på datorskärmen för att pryda någons profilbild på fejjan. Måste kontakta vår allsmäktige vaktmästare imorgon så han kanske kan hjälpa mig tillrätta med problemet på nått sätt..

Så måste jag börja med att skriva litteraturuppgiften, den ska ju vara inne på fredag. Sen vidare till Alnarp för att läsa sig om hur man gör en bra portfolie, shit det känns exlusivt, typ som om man skulle vara en modell. Jag ska också hinna med att besöka både Malmö och Lund imorgon är det tänkt.

Cheeses, måste sova nu med andra ord, natti natt!


visst har jag en söt kusse?! :)

to do

0 Läs mer >>
En go dag idag! Självstudier i form av massa läsande av kurslitteratur som det sedan ska skrivas ett liknande referat på som besvarar ens frågeställning som man ska hitta svaret på i texterna. Plus att man ska lära sig photoshop, vilket är en mycket kul uppgift men som man får skjute lite på tyvärrr, för att få kontroll över allt man ska läsa.

Dagen idag har varit lugn, jag har hållt mig innanför tomtens gränser hela dagen ända till kl 21.34 då jag tog en cykeltur till coop för att köpa mjölk. Dock har jag varit ute en hel del i solen men kaninerna, de har fått vara ute större delen av dagen och jag har städat till som och suttit ute och läst en liten sväng också. Sen har jag tvättat och pluggat såklart.

Nu måste korridorskompisarna undra var jag är, har ju nästan varit borta en vecka. Men imorgon ska jag ner igen till kära Lommaborgen, jiihaa!

Pics från helgen

Måndag

0 Läs mer >>
Fick en parfym på båten idag!
Efter att ha luktat på hur många dofter som helst återgick jag till Christina Aguilera som jag har två parfymer av från tidigare som jag tycker om väldigt mycket om. 

Inspire

0 Läs mer >>
Tebax från utlandet! Ny vecka imorgon med nya tag som man säger. Skönt att det inte är något schemalagt imorgon så man kan fixa lite här hemma i Ängelholm innan man drar ner till Lomma. 

Det känns i kroppen efter allt klättrande, svindlande höjder, snabba svängar i vattenrutschbanan, strömmar och bakotvolter hihi...

See you!

himma

0 Läs mer >>
Drar till Tyskland imon med halva tjocka släkten. Småkusiner och mormor och morfar + en fulltalig familj on my own. Kommer bli kul!

Tysklandet

0 Läs mer >>

Paying with love toni...

0 Läs mer >>
Jättefint och härligt väder idag, sånt bli man glad av!
Men har mest suttit inne framför datorn och AutoCAD som vi försöker lära oss nu. Så man har gått över till den coola sidan med andra ord hehe. Sen blev det fika på tisdagsfiket, tema:smart. Kul!
Sen blev det aerobics med Ida och efter det bastade vi :)

 Dock var det inget muntert på tv:n ikväll, jag Love och Svampen hann se på ett program om ett olöst styckmord, folk som blivit hemlösa i kina, krig i Libyen och Irak och djurplågeri bland annat..

Så nu sitter jag och gottar mig framför spotify som helt plötsligt har börjat funka på min dator!! Amazing, samma känsla som när man var liten och fått en jättefin leksak som man längtar att komma hem till och få leka med, hihi.

Imorgon ska vi cykla till Jakriborg med FU, hoppas på fint väder! Här är bilder från när jag och hanna var där i somras.



Tisdag

0 Läs mer >>
Riktigt skoj fest i lördags i Alnarp! En massa filmkaraktärer och jag var den som vann Oskar'n!!!

Some pics på det!

Gemensam!

0 Läs mer >>
Alla borde veta vem Hans Zimmer är, vår tids bästa kompositör enligt mig. Helt fantastisk filmmusik!

Ni hör själva :)


allmänbildning

1 Läs mer >>

Mitt koncept över Lomma centrum!

koncept

0 Läs mer >>
Ett hav av tulpaner i korridoren! Det var bara att plocka på sig. Jippie alla tjejerna fick lite julafonskänsla hiihi!


mysfaktorn seg direkt på mitt rum, mer blommor till folket!

Tulpaner!

1 Läs mer >>

Idag var det först föreläsning Handelsutveckling i mindre orter, intressant. Sen lunch i solen och därefter lite diskussion om vår projcetuppgift. Efter det var det pannkaksdax! Vi gick hem till mig och gjorde ena riktiga smarriga med grädde och sylt till.
Jag har även hunnit med att träna aerobic, slänga återvinningssoporna från korridoren och baka filmjölksbröd.


Från exkursionen i hbg förra måndagen

Tisdag

0 Läs mer >>

Jag kände mig lite som en brottsling som skulle gömma bevismaterial igår. Det är så att jag har haft en liten (eller ganska stor och framförallt tung) hemlighet på balkongen, det vill säga en gammal kaninbur från i höstas. Som ni kanske kommer ihåg hade jag Betty på besök i höstas, efter det har inte jag tagit tag i att tömma hennes bur. Balkongen har haft ett en meters tjockt snötäcke på sig under vintern men efter att snön smält bort har då kära kaninburen dykit upp igen som en stor infusen iskub med en massa skit, halm, spån och hö i. Väldigt stor och otymplig. Hur skulle jag bli av med den?

Det blev varmare och isen började smälta i kanterna. Jag hällde ut lite av "vattnet" som verkigen stank! Jag kunde inte häla ut det bara sådär ner i vattenrännan, tänk så skulle den under mig känna lukten och bli skitsur?! Men något var jag tvungen att göra. Jag gjorde en kraftansträngning och tömde ut isbiten på en plastduk. Därefter lyfte jag ner åbäket i en sopsäck. Dock gick sopsäcken sönder så jag fick fortfarande ha den på balkongen och i burunderdelen så inte det stinkande vattnet skulle åka ner till grannen under mig.

Nu kommer vi till gårdagen. Vi har folk som jobbar på taket med att byta vattenrännorna på hela huset som springer runt på taket. Jag märkte att det var dax för min del och eftersom jag inte vill att arbetarna skulle se skiten fick jag ta krafttag i problemet. Det var kväll och det regnade ganska rejält. Jag ut på balkongen med en extra sopsäck som jag stoppade den andra sopsäcken med skiten i. Sedan bar jag ut den flera kilo tunga (kanske mer än 10) sopsäcken ut till bilen. Nu skulle jag hitta ett dumpningsställe. Jag körde till återvinningsstationen som ligger ganska öde. Man kunde inte slänga kompost där någonstans så jag fick ta min sopsäck över axeln och dumpa mitt "lik" i en buske. Om någon skulle sett skulle det säkert sett misstänksamt ut, hehe...

Än var inte problemet ur världen, jag hade kvar skitvattnet. Eftersom det regnade så  tänkte jag att det inte gjorde så mycket om jag slängde det rätt ut på gräsmattan. Så jag tog en hink och skyfflade ut flera spannar ut över gräsmattan från balkongen. Några i korridoren undrade vad jag höll på med, men jag tordes inte berätta. tror inte de läser här heller hehe.

Vad har jag lärt mig av detta då?
- Ta tag i din skit direkt, annars blir den en hård illaluktande klump som bli ännu jobbigare än vad den var från början.
- Det som göms i snö kommer upp i tö!

Nu har jag biktat mig för idag.
Peace!

Gömma ett lik

2 Läs mer >>


Vissa vänförfrågningar blir man lite rädd för... Taget direkt från en skräckfilm. Hoppas jag inte blir uppsökt av honom nu efter detta blogginlägget :S

(Då vet ni i alla fall vem det var)

Avböja vänförfrågan

0 Läs mer >>
Mycket mysig vandring i söndags! Trevligt folk och bra väder. Naturreservaten runt Genarp- Häckeberga var det vi vandrade i.

Vandring