Helg

Ännu en skolvecka klar. I fredags hade vi presentation av andra designers site specific approaches. Min och Jóhanns poster uppskattades av de andra vi presentreade för så det var riktigt roligt. Nästa vecka ska vi besöka platser de har designat, vi har Superkilen i Köpenhamn, så hoppas på fint väder på måndag!
 
När jag kom hem till Helsingborg i fredags mötte Alex upp mig vid knutan och vi tog en after work öl på Hampan i solen, mysigt. Vi har kommit in i några återkommande rutiner nu för helgerna. Lördag menas med pannkakslördag! Men sedan innan har vi kommit överens om att vi bara får ha pannkaksfrukost en dag per månad. regeln lyckas vi ändå undkomma när man har bortförklaringar som att man först äter en omelett innan och sedan har några pannkakor till efterrätt, för då är det inte en fulltalig frukost. Eller så går pannkakorna som brunch så rundgår man också dilemmat. Smart va?
 
Sedan är det discolördag och tysksöndag som varvas med Guldkanalen på radion. Alltså är det högsta tryck, med Blue lagoon, house och hamsterdance på lördagförmiddagen och Mattias Reim, Niedersachsen radio på söndagen.
 
Vi var ute en sväng och skulle flyga drake på gröningen, tyvärr blåste det för lite. Men det blev ändå att man blev sugen på att göra det fler gånger.
 

Kommentera här: