0 Läs mer >>
När man har mycket som händer så borde det synas här, men icke. Då blir det istället alldeles dött på denna fronten. Men jag är inte död, fullt levande. Denna helgen har varit toppen! Har så många fina vänner som gör en glad. Så ja var ska man börja? Skiter i det kronoligiska och går direkt in på gårdagen så det var Glitter för hela slanten. Fy vilken bra fest det är alltså! Att man frivilligt avstår denna fest är för mig ett mysterium. Tänk att tema glitter gör att allt känns så mycket bättre, snyggare, glammigare, roligare inga bekymmer i hela världen!Jag började med att glittra till mig på rummet, sen kom Ello, Clara, Ida och Amanda hit, utklädda till supersnugga superhjältar! Själv var jag en liten blandad kompott av ren och ängel typ. Sen bar det iväg till Alnarp där det var sittning. jag fick sitta vad honörsbordet, det kändes lyxigt. Bästa utsikten över scenen och alla spex som var under kvällen. God mat, trevligt sällskap runt bordet. efter sittningen bar det iväg mot radhusvägen för mellanfest, sen tillbaka och dansa och annat kul! Nu måste jag sova, blev ju inte mycket av det inatt ;)

Glitter -11

0 Läs mer >>
Vilken rövatur jag hade precis! Var på ett ytterst seriöst fakultetsmöte på slottet med båda kårstyrelserna och fakulteten som jobbar på skolan. Det var intressant, man lär sig mycket om SU och Alnarp. Så mycket på gång som man inte har koll på eller bara hört lite flyktigt om. När vi satt oss ner i en kvadrat, ASK styrelsen på ena sidan och Lantmästarkåren på andra i sina sparkdräkter och de fakultetsmänniskorna på den andra flanken. Totalt 21 personer. När vi satt oss tillrätta och mötet hade börjat började jag fundera på om jag hade satt mobilen på ljudlöst. Mobilen låg i jackan som jag hade hängt av mig en bit bort så jag kunde inte titta till den diskret. Så jag chansade på att ljudet var av.
Så kom man till punkten där man skulle presentera sig själv. Dessa presentationer alltså, jag har verkligen ingen somhelst talang för det där. Jag missade framföra typ 50% av det man skulle säga om sig själv, och det vara bara tre punkter, hehe. Blir förhoppningsvis bättre med tiden med sånt. Men just nu får jag ofta hjärnsläpp när det kommer till så enkla saker som att presentera sig. Aja, var nog mest jag själv som tyckte att min presentation lät helt fucked up..

Efter mötet blev det fika, gott! Och DÅ hörde jag att min telefon ringe, tydligt och klart. Tack och lov så var det mingelstämning så ingen la märke till det. Så jag hade tur idag att ingen ringde eller smsa under mötet, sånt är så pinsamt. Jag brukar vara bra på att ha på ljudlöst också, men ibland kan man missa.

Idag har varit en riktig kår-dag. Innan fakultetsmötet var jag på utskottsmöte där vi fick lite information om verksamhetsplaner/berättelser budget och äskningar. Efter det så fixade jag och Ida ihop alla dessa handlingar som ska vara insckickade senast på söndag, till Friluftsutskottet. Vårt lilla hjärtebarn. Kommer kännas konstigt när någon annan tar över verksamheten eftersom det är vi som startat upp utskottet på nytt och dragit det i rätt riktning igen. Det känns som det är vårt lixom. Kan bara hoppas att vi har präglat FU så mycket att vår anda finns kvar även i framtiden. Känns bra att ha äskningen och det inskickat i alla fall.

Så nu återstår det skolarbete som jag skjutit framför mig ett tag. Ska ta tag i det nu! Skulle bara rasta råttorna, tända ljus och skriva detta inlägget. Sen får jag ro till plugg... förhoppningsvis..
püss!
Underbar solnedgång vid stranden igår! Var tvungen att cykla inom stranden på vägen hem från skolan. En fröjd för ögat!

Möte

0 Läs mer >>
Då har ännu en helg gått!
Känns som att det var lite av en långhelg eftersom det var fest i torsdags. Toksoppa! Både Sanna och Emelie var nere och hälsade på och skakade loss. Det var skoj!
På fredag kämpade man sig till malmö (något bakfull) för att köra en intervju på Tyréns. Det var ett jättebra möte vi hade med landskapsarkitekten och projektledaren. De pratade oavbrutet i två timmar, mycket intressant att lyssna på. Sen blev det en god lunch vid nya torg för att sedan packa ihop oss i lomma och åka till ängelholm.
På kvällen belv det galenskaper med släkten i form av en resefest hos mormor och morfar. Det blev en simulerad flygresa till hawaii med allt var en flygresa innebär. Drinkvagn, flygplansmat, säkerhetsrutiner och säkerhetsbälte. Bananer överallt, hula hula kjolar och blomsterkransar listan kan göras lång!
Lördagen blev soft! Fint väder, sitta ute hos ninerna gå promenad med sanna och emelie och käkade lunch på stan, mysigt! På kvällen blev det också lajbans med biljard bland annat.
Söndag - Farsdag! Jag och pappsen gick morgonpromenad till affären där det inhandlades en smällfrukost utan dess like! Massa gott :) Framåt kvällen bar det ner till lund för att släppa av brüschan som skulle med flyget till London, fuskigt! Söndagkvällen blev också väldigt bra!

Helgen

0 Läs mer >>
I och med att jag fick extra tid igår när vi kom hem så tidigt från exkursionen så fick jag ett infall att cykla till djuraffären som ligger ute på vischan utanför Lomma. Den djuraffären är så bra! Stort utbud av massor med grejer. Där kan jag gå runt länge och titta på saker. Hittade massor som jag skulle vilja köpa till gerbilerna. Synd att de har så liten bur bara.. Det blev ett springhjul av trä, chinchasand och mat till dom. Sen cyklade jag hem igen :P

Cykeltur

0 Läs mer >>
En skum exkursionsdag om byggavfall igår. Men trots allt en rolig och oxh intressant dag. Klassen bunkrades in i en buss och körde i ca 10 minuter till Spillepengen SySav som är en "soptipp" sagt i folkmun. Men vår lärare hade tagit fel på datumet så de väntade oss inte. De kunde efter många om och men ordna så vi fick en rundtur på området med bussen, men informationen inomhus kunde vi inte få. (Det var en bra rundtur vi fick i alla fall, dagens höjdpunkt!) Därmed fick vi massa tid över, så vi fick önska var vi ville åka i närheten. Det blev kalkbrottet och Viktorapark som blev vår destination där vi gick runt och lunchade.


Därefter blev det en tur till RS90. Där vi fick prata med en arbetare, mest ställa frågor för han var inte så informativ. Det var egentligen meningen att vi skulle få gå en runda på området men vi hade inte med oss varselvästar som man var tvungen att ha så det blev istället att alla fick stå utanför och titta in på högarna av flisad trä, kossad betong mm.


Sen var dagen slut! Vi var hemma typ 2 timmar tidigare än beräknat, haha. '

Exkursion

0 Läs mer >>
Ja jag har kvar gerbilerna.. Jag blir väckt varje natt för att de är uppe och håller låda men de är ändå goa och söta :)
Så de får stanna, så får man se helt enkelt vad som händer.

Mössen

0 Läs mer >>
Idag blev jag hämtad av Katharina i hennes Mini Cooper för att sedan köra till Båstad. I ett ultimat perfekt läge ligger Arons hus, ett hus testamenterat av en gammal proffessor till ASK och ULS. Där skulle kårstyrelsen fixa i trädgården för hösten. Så det gjorde vi, härligt väder och allt. Senare på eftermiddagen blev det styrelsemöte och sen blev det tacos och marängswiss till efterrätt. En mycket trevlig dag!


Arons hus

0 Läs mer >>
Inlämning avklarad! Var på klätterklubben med FU igår kväll, det blev en lyckad tillställning. Och ingen träningsverk idag ens :)
Imorgon ska jag till Båstad till Arons hus som är ett hus som Alnarp och Ultuna studentkår delar på. Vi i kårstyrelsen sittande och kommande ska fixa i trädgården bland annat, kommer bli trevligt!
Detta kommer bli en bra helg!!
Glad Halloween!

Helg!