0 Läs mer >>
Min första 5:a i en kurs är här!! 5:a är alltså högsta betyg och det lyckades jag få i formlära av alla kurser. Fantastiskt kul. Jag är glad :)

5:AAAAAH!!

0 Läs mer >>
Imorgon blir det en fullspäckad dag! Men det kommer bli en riktigt bra dag känner jag på mig :)
Därför ska jag lägga mig tidigt så jag är laddad inför morgondagen och orkar med allt.

Jag möttes av en myrinvasion när jag kom till rummet idag. Usch och pi! Dom använder min datorsladd till att klättra upp på skrivbordet och sedan upp på datorskärmen för att pryda någons profilbild på fejjan. Måste kontakta vår allsmäktige vaktmästare imorgon så han kanske kan hjälpa mig tillrätta med problemet på nått sätt..

Så måste jag börja med att skriva litteraturuppgiften, den ska ju vara inne på fredag. Sen vidare till Alnarp för att läsa sig om hur man gör en bra portfolie, shit det känns exlusivt, typ som om man skulle vara en modell. Jag ska också hinna med att besöka både Malmö och Lund imorgon är det tänkt.

Cheeses, måste sova nu med andra ord, natti natt!


visst har jag en söt kusse?! :)

to do

0 Läs mer >>
En go dag idag! Självstudier i form av massa läsande av kurslitteratur som det sedan ska skrivas ett liknande referat på som besvarar ens frågeställning som man ska hitta svaret på i texterna. Plus att man ska lära sig photoshop, vilket är en mycket kul uppgift men som man får skjute lite på tyvärrr, för att få kontroll över allt man ska läsa.

Dagen idag har varit lugn, jag har hållt mig innanför tomtens gränser hela dagen ända till kl 21.34 då jag tog en cykeltur till coop för att köpa mjölk. Dock har jag varit ute en hel del i solen men kaninerna, de har fått vara ute större delen av dagen och jag har städat till som och suttit ute och läst en liten sväng också. Sen har jag tvättat och pluggat såklart.

Nu måste korridorskompisarna undra var jag är, har ju nästan varit borta en vecka. Men imorgon ska jag ner igen till kära Lommaborgen, jiihaa!

Pics från helgen

Måndag

0 Läs mer >>
Fick en parfym på båten idag!
Efter att ha luktat på hur många dofter som helst återgick jag till Christina Aguilera som jag har två parfymer av från tidigare som jag tycker om väldigt mycket om. 

Inspire

0 Läs mer >>
Tebax från utlandet! Ny vecka imorgon med nya tag som man säger. Skönt att det inte är något schemalagt imorgon så man kan fixa lite här hemma i Ängelholm innan man drar ner till Lomma. 

Det känns i kroppen efter allt klättrande, svindlande höjder, snabba svängar i vattenrutschbanan, strömmar och bakotvolter hihi...

See you!

himma

0 Läs mer >>
Drar till Tyskland imon med halva tjocka släkten. Småkusiner och mormor och morfar + en fulltalig familj on my own. Kommer bli kul!

Tysklandet

0 Läs mer >>

Paying with love toni...

0 Läs mer >>
Jättefint och härligt väder idag, sånt bli man glad av!
Men har mest suttit inne framför datorn och AutoCAD som vi försöker lära oss nu. Så man har gått över till den coola sidan med andra ord hehe. Sen blev det fika på tisdagsfiket, tema:smart. Kul!
Sen blev det aerobics med Ida och efter det bastade vi :)

 Dock var det inget muntert på tv:n ikväll, jag Love och Svampen hann se på ett program om ett olöst styckmord, folk som blivit hemlösa i kina, krig i Libyen och Irak och djurplågeri bland annat..

Så nu sitter jag och gottar mig framför spotify som helt plötsligt har börjat funka på min dator!! Amazing, samma känsla som när man var liten och fått en jättefin leksak som man längtar att komma hem till och få leka med, hihi.

Imorgon ska vi cykla till Jakriborg med FU, hoppas på fint väder! Här är bilder från när jag och hanna var där i somras.Tisdag

0 Läs mer >>
Riktigt skoj fest i lördags i Alnarp! En massa filmkaraktärer och jag var den som vann Oskar'n!!!

Some pics på det!

Gemensam!

0 Läs mer >>
Alla borde veta vem Hans Zimmer är, vår tids bästa kompositör enligt mig. Helt fantastisk filmmusik!

Ni hör själva :)


allmänbildning

1 Läs mer >>

Mitt koncept över Lomma centrum!

koncept

0 Läs mer >>
Ett hav av tulpaner i korridoren! Det var bara att plocka på sig. Jippie alla tjejerna fick lite julafonskänsla hiihi!


mysfaktorn seg direkt på mitt rum, mer blommor till folket!

Tulpaner!