0 Läs mer >>
Haha vad kul! Jag hörde något konstigt ljud och tänkte: va fan e det?! Sen ser jag en kille klättra upp på min balkong, inte jättesmidigt heller. Jag tycker det är ännu mer märkligt. Han ser mig, tycker nog också att det är en lite jobbig situation och sen börjar han putsa mina fönster! haha, jag skrattade lite tyst för mig själv och försökte ta ett diskret foto med mobilen :P
Nu är jag valborgfin, soo long!!

oväntat besök

0 Läs mer >>
Så nu var första punkten avklarat för denna valborg! Tentan. Och det känns rätt bra också! Blir troligen godkänd, skönt :)
Så nu blir det lite ordning på livet igen. Mitt rum har fått sig ett lyft. Den horisontella 10 m2 gaderoben har blivit vertikal igen jag har damsugit, städat hadfatet och bäddat till Emelie som ska komma och hälsa på. Nu sk jag snart käka lite lunch, göra mig iordning och sedan åka in till Lund. Ska bli mycket trevligt!

Lite veckans mobilbilder blir det också, cykling i korridoren hmm.. :P


Så hade jag en mysig stund på balkongen när jag knöt ihop säcken inför tentan igår. Åh vad jag är glad att jag har den!


Sen fick vi reda på våra betyg i projektet. Jag fick en trea. Jag bryr mig inte så mycket om vilka betyg jag får, tycker att det ger onödiga ångestkänslor över att man måste prestera efter en viss gräns istället för att göra så gott man kan efter vad man tycker är kul. Men samtidigt känns det konstigt att bara få en trea på ett arbete som man verkligen lagt ner sin själ och sitt liv i under en period, men men förväntade mig inte mer ändå. Samtidigt kan jag inte slå bort tanken på att tänk så skulle jag klarat att få godkänt fast jag åkt med på skidresan till Canazei? Fast nää, det skulle inte gått, jag behövde verkligen all tid jag fick under den veckan. Jag blev nöjd med det jag gjorde och det är det som räknas. Sen ska man vara glad att man överhuvudtaget klarade kursen, det fanns ju vissa som inte pallade. Hoppade av, bröt ihop, alldeles för lite sömn som ledde till sjukdomar som inte ville gå över, kaffeberoende. Jag behöll ändå en del av "mitt liv" under den tiden så jag överarbetade inte mig totalt som vissa andra.
Jag lärde mig sjukt mycket under den här kursen och tyckte att det var roligt, det är det som räknas :)

Valborg

0 Läs mer >>

Ännu en dag avklarad av denna veckan. Mitt rum speglar mitt liv, kaos. Orkar inte ta tag i saker utan bara slänger det på golvet. Orkar inte fokusera på annat än skolan just nu.. Slutkörd. Borde sova men orkar inte :P

Måste bestämma lite saker inför valborg imorgon, det kommer blir en kul tillställning hoppas jag :)

Helt slut

0 Läs mer >>
har typ blivit ett stående inslag i bloggen att dela med mig av moments i bildform från mobilen från veckan som gått. here it comes!

Veckans mobilbilder

0 Läs mer >>
Ny vecka! Inte hunnit vila upp mig sen förra precis, var ju i Värmland och roade mig. Det var trevligt att komma bort lite, vi hade himla kul :) Verkligen roligt med en hobby man är så involverad i, ger lixom kontrast mot vardagen med plugg och vänner.

Denna veckan är det hårt arbete som gäller. Inlämning av hemtenta och gruppuppgift på onsdag, redovisning på torsdag och tenta på fredag! Cheeses! + att det är Valborg på fredag så efter tentan blire fest typ :P Kommer man vara värd i alla fall...Kämpa på

0 Läs mer >>

Nu är det dax för mig och Hanna att packa iväg oss och kaninerna för att dra till veterinären och vaccinera dom och som följer bli 1200 kr fattigare :P

Sen ikväll vill jag hinna gå en promenad men någon liten vän. Så ska jag plugga det sista, har faktiskt varit duktig med det idag men mer måste göras för att jag överhuvudtaget ska ha en chans med tentan.

Så är det packning inför roadtrippen som går av stapeln imorgon kväll. Första stoppet är i Trollhättan där vi ska sova över i en campingstuga och käka kladdkaka :P På lördag ska vi ha tagit oss upp till Värmland, Kil närmare bestämt där vi ska kicka ass på stämman, ojoj... Sen bär det hemåt igen.

Och imorgon ska jag dessutom ner till Lund och vända för dagen, 8.30-17.00, en kemiövning väntar... busy busy!

Wish me luck!

planer

0 Läs mer >>
Ser på Vakna med the voice. De har en modeexpert som säger vad man ska ha på sig den här sommaren och vad man inte ska ha på sig. Folk ringer in och undrar om de kan ha på sig sina kläder!?

Det är ju jättekonstigt... Kan ju vara intressant att få veta trenderna. Men att trenderna ska bestämma vad man ska ha på sig är helt fel! Finns det människor som tar det seriöst? Kommer folk att våga visa sig i shorts som går nedanför knäna i sommar, fast tv5:s modeexpert sa att det var ett "big no no"?

Återstå att se....

Mode

2 Läs mer >>
Idag var det ett år sedan jag vinkade av mamsen och papsen på Kastrup för att ge mig ut i stora världen all by my self. Jag tror att jag kände likadant som Rose gjorde när hon gick upp för landgången på Titanic. Jag log och vinkade till föräldrarna som stod bakom glasväggen 50 meter bort, men inombords skrek jag. Otroligt hur mina ben kunde gå framåt och hur mina armar kunde lägga handbagaget på rullbandet.

Men allt blev så himla bra, det bästa jag gjort! Fast jag åkte helt ensam och inte kände någon till en början har jag aldrig känt mig så inte-ensam som jag gjorde under denna tiden.

Vår låt!
>

Ett år

0 Läs mer >>
Något inte alls kul är att Zera, Kungen och Retzinas dotter har fått somna in efter att ha brutit benet...

Zera var en speciell kanin på många sätt. Hälften Kungen hälften Retzina kan inte bli annat än perfekt! Hon är fortfarande vår lilla uppfödnings stolthet, med elitklassning, cert och SM start. Jag tror att Zera har bidragit mycket till att matte Josses skicklighet och känsla för kaniner som hon har idag. 
Sov Gott sötnos, skänker många tankar till din matte och dina ungar. Hoppas allt kommer gå bra :)

RIP Epadalens Zera (by Kungen)


  >

Epadalens Zera

2 Läs mer >>
Inte konstigt att man är glad på våren när man har en galen kanin som denna, love ya <3

Vårglädje

0 Läs mer >>
Tror jag går på den finaste skolan i världen!

Bilder från gårdagen, vårblommorna kryllar ^^,

Bild från workshopen.


Hamnen i Lomma


Ängelholms strand!

Veckans mobilbilder

0 Läs mer >>
En bra disneylåt:
>

sen finns det ju massa andra som är hur bra som helst, svårt att veta vilken som är favorit, men denna är absolut en av de bästa tkr jag:
>

Disney