0 Läs mer >>
Fin kärlekslåt <3 är med i sound tracket för Breaking Dawn också.
 
 

Love

0 Läs mer >>
Igårkväll var en väldigt bra kväll! Emelie är hemma i stan och vi gick ut och åt på Bara Tapas. En lite annourlunda och kul restaurangupplevelse. Vi beställde in olika tapas och delade på en kanna sangria, gott! Efter att ha tjattrat på en bra stund så bar det vidare för att bunkra lite godis och möta upp Hanna för då skulle vi på bio och se Breaking Dawn. Tyckte det var en bra film.
 
Det kändes bra att vara tillbaka i sin lilla stad igen. Ja för att det kändes verkligen som en småstad nu när man inte är i Ängelholm city så ofta och man jämför med Malmö så märks skillnaden. Jag stod mitt i stan och hörde knappt någon bil alls. det var tyst förutom människoröster. Tystanden var ganska överväldigande och jag uppskattade den. Det är den lilla staden man kommer ifrån, där man känner igen alla beläggningar på marken och kan alla gatornas namn. Jag är inte sugen på att bostätta mig här inom snar framtid men jag gillar ändå staden jag kommer ifrån.
 
 

Småstad

1 Läs mer >>
Pembina Hall Residence! på fjärde våningen, där har jag fått ett rum :)
 

Där ska jag bo!

0 Läs mer >>
 
Idag gick vi en runda i Malmö men kursen och tittade på Graffiti och street art. mycket som var fint och mycket som inte var lika fint.
 

Street art

0 Läs mer >>
Mystorsdag! Vaknade bredvid pojken hemma hos honom imorse kl 6 för han skulle vara på jobbet kl 7. Så det blev till att sova själv fram till kl 10. Sen pallrade jag mig upp, käkade frukost och började plugga. Fixade ordning lite i köket efter vår mästarmiddag från gårkvällen inna Alex kom hem igen från jobbet efter kl 12. Han var så trött så vi förflyttade oss till sängen där han fick vila och jag fortsatte att plugga. Sen förflyttade vi oss till soffan och såg en film, sen var det kväll hehe.. Men nu är jag tillbaks i Lomma och ska bege mig mot träningen. So looong!

Torsdag

0 Läs mer >>
En riktigt grå helg har det varit, vädermässigt alltså. Annars har det varit en lugn och skön helg. Har fått umgås mycket med Alex och familjen. Jag och Alex såg en koreansk triller/skräckfilm. inte helt pjåkig aven fast jag inte är ett fan av läskiga filmer. Har mesat till mig med sånt på senare tid. Jag har dock inte gjort något skolarbete alls. No good. Men samtidigt om det är helg så är det, man måste få slappna av och kunna släppa skolan också. Får jobb extra mycket imorgon helt enkelt. Ska satsa på att vara i skolan tidigt och fixa presentationen och läsa. Tycker det är en skön känsla att vara på skolan tidigt. Man känner att man uttnyttjar dagen för det blir ju trots allt ljust tidigare än vad man går upp i vanliga fall + att man känner sig duktig att komma till en nästan tom skola för att plugga före alla andra.
 
Annat var det i somras, varmt, skönt och inte många måsten :)
 

Grått

0 Läs mer >>

Glad helg!

0 Läs mer >>
Mitt tålamod tog slut. Jag skulle köra upp till Alexander igårkväll men på motorvägen innan Lund så la bilen av. oljelampan började blinka rött, fast den inte lyst gult ens. Sedan stängdes motorn av, och där satt jag på motorvägen med varningsblinkerserna på och hade inte koll på vad jag skulle göra. så vad gör man då. Jo man ringer mamma. Alltid lugn och ger goda råd i kris, perfekt! Jag provad att starta bilen igen och javisst den gick igång! Jag körde av motorvägen och körde in till en bensinmack i lund för att kolla oljan. Det var inte jättemycket olja kvar så jag fyllde på den. Vet dock inte om det var det som gjorde att bilen la av, men kanske.. På inrådan av pappsen så var det bäst om jag inte åkte upp till helsingborg ikväll ifall bilen skulle krångla igen, så redan där var jag missnöjd. Dessutom så har mitt ena halvljus behövts bytas så jag passade samtidigt på att be om hjälp att byta det. En snäll kille som jobbade på macken hjälpte mig. Men det var lättare sagt än gjort. Det var jättetrångt och hur svårt som helst att får den förbannade jäkla lampan på plats igen. Han var tvungen att springa in och ta hand om kunder med jämna mellanrum och jag höll på och pillade, letade i instruktionsboken som bara skrev att man skulle vända sig till en Volkswagen verkstad för att få den bytt. En norrländsk lastbilschafför var också där och försökte hjälpa till. I mer än 1 TIMME stod vi där och pillade med lampan! Jag hade precis gett upp och tänkte skita i det när killen på macken lyckades få fast lampan. Shit. Det var ingen glad tjej som åkte hem igen till Lomma, hungrig, trött, kall och utan att fått träffa sin pojkvän... Dumma bil.

ARghh!

0 Läs mer >>
Det börjar dra ihop sig ytterligare. Den fjärde januari kommer allt närmare. Idag började jag en ny kurs, en kurs som kommer hålla på fortfarande när jag åker till Kanada. Jag tänker på hur mycket som kommer ändras i mitt liv inom den närmaste tiden. Inte nog med att jag åker till en kontinent långt långt bort i några månader. Jag kommer flytta från Lommaborgen nu i december så vem vet var jag kommer att bo om ett år?
 
Lomma och Lommaborgen har varit ett av mina hem i precis tre år om en månad. Det är en lång tid. Så mycket jag har varit med om här, så många människor jag har bott med, så många gånger tusens gångers gånger jag gått till super ICA supermarket med mera. Det har varit en bra tid här, jag har trivts. Även om detta inte har varit mitt enda hem så har detta varit det som varit verkligen mitt, där vardagen har spenderats. Det jag mest kommer sakna är de vanliga kvällarna som kan bli det där lilla extra, mysiga och spontana. Framför teven, en kopp te, någon bjuder på kaka, spela spel eller hitta på något annat skumt som man inte räkande med att man skulle göra den kvällen.
 
När jag kommer hem igen kommer jag inte heller ha något styrelseuppdrag, det kommer också vara en omställning. Och sen är jag ju snart klar med utbildningen, ojojoj...
 
Här är några bilder från min tid i kamratandans högborg. 
 

Nostalgi

0 Läs mer >>
 
Min sminkning från i lördags ^^

Happy halloween...?

0 Läs mer >>
Igår var det Halloweenfest hemma hos Johan. Jack Sparrow vs Michael Jacksson. Jag var utklädd till Billie jean och hade med mig MJ:s kid i form av en docka. Sen hade jag också med mig en kattlåda, gjord av mariekex som strö och chokladbollssmet som kattbajs.
 
 
 

Fest!

0 Läs mer >>
Det är dax att välja rum till Kanada. Det är en  lång procedur på nätet om hur man gör för att anmäla sig till ett rum, men jag har fått en detaljerad lista om hur man går tillväga i alla fall. möjligheten att välja rum öppnar kl 17.30 den 8:e November. 17.30 i kanada då. Vad är klockan då i Sverige? Jo det har jag kollat upp! Kl är 11 på förmiddagen i Sverige och då är kl 04 på morgonen i kanada. Alltså är vi 7 timmar före i Sverige. Alltså öppnar valet av rum kl 01 i natt! Jag vet inte om det kommer vara någon hets eller först till kvarn reglen för att få rum, men det är nog säkrast att jag sitter uppe. Vill inte riskera att inte få något rum.
 
 

AM to PM