0 Läs mer >>
För den inresserade kommer kommer här de planerade festerna i Alnarp för denna terminen! Bara att planera in. Mitt husrum står för det mesta öppet till vänner som vill komma på besök :)

03 feb           Soppa              
10 feb           Midvinterblot    

17 feb           Soppa            
24 feb           Soppa            
03 mar           Sprutor och Hoppor       
10 mar           Soppa            
19 mar           Gemensamhetsfesten         
24 mar           Soppa            
31 mar           Soppa            
07 apr           Storsoppa                
14 apr           Soppa            
30 apr           Vårbal             
05 maj           Magnolian                
10 maj           Pub      
20 maj           Grisen             
26 maj           Soppa 

Alnarpsfester

0 Läs mer >>
Som varje måndag, trött... Helgen är inget totalt vilohem, och det ska det inte heller va, så tråkigt i så fall! Men jag har haft en ganska avslappnande helg endå, inget större skolarbete, hunnit med att rasta ninerna ordentligt och hunnit med att läsa ganska mycket. Men jag har ätit alldeles för mycket! Denna veckan ska bli lite av en hälsovecka hade jag tänkt mig, vilket menas med bra mat, träning och sömn. Hörde sen att det ska vara soppa på torsdag och det vill jag gå på. Men enligt min hälsofilosofi (som jag faktiskt har en ganska bestämd teori om) så anser jag att glädje också är viktigt för hälsan så såklart ingår soppan på torsdag i veckans hälsoprogram, hehe.

Kvällsmattips skulle jag behöva.. tror det är dax för något med pasta. Carbonara kanske.. Jag tycker det är konstigt med mina matval. Ena dagen kan jag vara jättesugen på en grej som jag då lagar till, men sen måste det gå flera veckor till nästa gång jag vill laga till samma rätt igen för jag är inte sugen på det. Bra kanske på ett sätt för det håller min föda varierad, men konstigt för jag tycker det är gott just när jag äter det, men sen vill jag inte ha det mer.

God måndag på er!

Måndagstrött

0 Läs mer >>
Helg igen! Idag har jag skrivit en skönlitterär text om industrilandskapet som vi besökte härom veckan. Blev nöjd med texten, ni kan få se den senare. Sen damsög jag rummet innan jag körde hem till Ängelholm. Där fick kaninerna rasta sig medan jag tittade på några avsnitt avSolsidan, såå kul!

En skön klassisk fredagsmiddag följt av utgång med Sänni!

Helg

0 Läs mer >>
En bra kväll i Borgen! Inte så överbellamrat med folk så jag kunda laga till en delikat porting med potatis, morötter och lök i ugn och till det hade jag korv och chillisås. Sen var vi några som hängde framför tv:n och spelade Jenga, dock utan shotar denna gången, även om både dooleys och sourz kom fram i slutet. Sen planerade vi lite om att vi ska ha pubcrawl i korridoren, fast då blir det Housecrawl. Vi går mellan rummen och på varje rum bjuds det på något. Det tror jag kan bli riktigt roligt!

Pubcrawl i Chamonix!!

Kvällen

0 Läs mer >>

Efter skolan idag satte jag och Ida oss ner vid varsin dator och tog tag i arbetet med Fruluftsutskottet. Jag började med att ringa till Klätterklubben i Lund och abbonera väggen till nästa tisdag. Sen satte vi igång med att utforma en planch som vi ska sätta upp på skolan där våra planerade aktiviteter står. Det tar sin lilla tid när ingen av oss har riktigt goda kunskaper i indesign eller photoshop, blev mycket att prova sig fram. Vi har filat på en logga till FU som Sofie hade skissat på, skissen digitaliserade jag sedan i photoshop så vi kunde ha den på planchen.

Sen mejlade vi ut om klättringen och skrev in aktiviteten i kårens kalender. Allt detta tog fyra timmar, hårt arbete men det var kul! Nu senare på kvällen när jag kollade min mejl så var vi överösta med anmälningar till klättringen! Redan nu är alla platser fullsatta och mer därtill, kanske ska försöka se om man kan vara fler imorgon.

Loggan är inte färdig ännu, men den kommer bli bra eller hur?!

FU tuffar på

0 Läs mer >>
Lediga Onsdagar! Gött! Eller.. Jag har lite problem under dessa dagar där man inte har något alls inplanerat vid något tidpunkt. Det blir att allt jag jag tänkt göra skjuts framför mig och det blir att jag inte gör nånting till slut. Inte bra! Det enda vettiga jag gjort idag är en långpromenad till stranden, sen satt jag där på piren i solen och hörde vattnet klucka mot stenarna. Sen gick jag hem. Jag försökte att läsa texterna till seminariet imrogon, men somnade.. *suck* dax att sätta fart.

Detta ska jag ha gjort innan dagen är slut:
- STÄDA RUMMET!
- Läsa seminarietexterna
- Träna
- Laga bra kvällsmat
(- Baka bröd)


Hade en jättemysig spelkväl igår i alla fall. Spelade Munchkin och Pandemic och gjorde scones!

Unsdag

0 Läs mer >>
Skolarbetet fortsätter. Grupparbete där vi ska jobba med visioner med utgång från ett industriområde som vi har besökt en gång Malmö. Mer restriktioner om hur vi ska gå tillväga har vi inte fått. Bara att sätta igång då! heh.. Inte en jättelätt uppgift men väldigt spännande för man har ingen aning om var den hamnar, och det är inte produkten som är det viktiga utan processen.

Min grupp bestämde sig för att brainstorma lite. Vi har haft diskussioner om platsen, vad den förmedlar och hur vi uppfattade den. Eller nää orkar inte förklara.. Lite bilder istället.Men någon som verkligen är flummigt är texterna som vi ska läsa till seminariet imorgon. Jag fattar inte!
Ganska intressant att jag som känner att jag lättast uttrycker mig i text än att prata eller skissa så har jag svårare att ta till mig texter än någon teckning/konst eller någon som pratar.

Brainstorm

0 Läs mer >>

På vägen ner till Chamonix bjöd Gnu mig på hårda karameller. Det resulterade i att jag hyvlade upp hela gommen och blodet bara forsade... Jobbigt. Idag har jag förstått att jag inte kan äta hårda karameller. Jag fick några av Hanna i lördags och likväl idag när jag tog ett smak så sved det till i munnen. jag förstår inte hur andra kan äta dom utan problem!

Aja snacka om i-lands problem, hehe..

mördarkarameller

0 Läs mer >>
Jag är sjukligt trött just nu.. men glad. Helgen har varit toppen!

Började i fredags med en trerätters middag på El Greco med SKH:s styrelse, eller ja en del av styrelsen. Tyvärr var det många som fick förhinder så vi var bara fem stycken som åt, vid ett tio-manna bord. Men det var väldigt trevligt ändå! Efter maten letade jag upp Sanna och Anna på stan och tog en öl.Lördag = fixardag. Jag hade en massa att fixa inför min bjudning på kvällen som skulle vara en kombinerad födelsedag-återträff med Chamonixgänget. Mat skulle handlas och tilllagas, det skulle städas, dukas, fixa färdigt filmen och annat fix innan gästerna droppade in. Det blev middag med "Hannas rätt" den officiella premiären av Chamonixfilmen som blev väldigt uppskattad, efterrätt och sen jenga-shotspel! Sen drog vi ut i ängelholm först på nicks sen Bahnhof. En mycket lyckad kväll!!Idag sov jag och jennie till halv elva typ, sen blev det frulle till Chamonixfilmen. Vi bestämde oss för att ta en promenad i den friska luften så vi gick (halkade) genom skogen ner till stranden, vandrade längs stranden till råbocka där vi vände upp och gick till Emelie så hon kunde kopiera filmen, där blev det även en andra visning. Jag vinkade hejdå till jennie och rastade ninerna. De fick även en liten städning och sina klor klippta. Och nu sitter jag i Lomma igen. Natti natt!

Vilken bra helg!

0 Läs mer >>
Har varit hemma hos Lisa och sett på film på projektor och käkat blåbärspaj. Jättemysigt! Blev det istället för pabben.
Vi såg Tim Burtonfilmen Big Fish. Jättebra film!! Bästa jag sett på länge, rekommenderar den varmt :)

Big Fish

0 Läs mer >>
I Chamonix kom vi på en, jaa vad ska man kalla det..? Ramsa, dikt eller livsfilosofi? Det känns i alla fall väldigt bra att kunna och leva efter.

1 öl är ingen öl.
2 är lika med noll.
3 öl är inte mycket alls.
4 öl är början på något bra.
5 öl, jag var nykter imorse
6 öl men nu börjar det ordna upp sig.
7 öl now we talking!
8 öl now we talking too much..
9 öl Simply the best *sing*
10:e ölen är det man inte minns, det är som de resterande ölen inte finns!

Fint va?!

Fortsätter med nyårsutdrag :)

Livsfilosofi

0 Läs mer >>
Idag har jag:
Sovit till 10.
Spelat Guitar Hero
Sett på Solsidan
Sett på partiledardebatt
Varit ledig från skolan
Fikat på Waynes med Jennie
Klippt mig
Gjort Biff ala Lindström
Tränat cirkelfys
Ätit kladdkaka
Skissat axonometri och perspektiv, försökt iaf.

Blev ändå lite gjort på en dag som började med inget alls :)


Bilder från nyår har jag nog glöt att lägga upp, kommer sen nån gång..

Onsdag