0 Läs mer >>
Jag ångrade mig, tänkte åka ner till Lomma ikväll men blev för trött och tänkte att jag lika gärna kan göra det imorgon bitti, så ska jag lägga mig i tid idag och hinna packa upp och så.

På onsdag hoppas jag att vi är färdiga med grupparbetet för då tänkte jag åka tillbaka till Ängelholm en sväng och pussa på kaninerna lite för till helgen är jag bortrest. I Växjö! Ske besöka Ems och se hur hon har det, ska vli kuligt.

Annat som jag planerar i veckan är att börja träna på Hälsa på Väg i Lomma. På torsdag är det Soppa, alltså fest i Alnarp och på fredag blir det Småland!

Ny vecka på ingång

0 Läs mer >>
Ett obebott hus ute i vildmarken, ärvt av en död gammal kvinna. Mycket konstig planlösning med små utrymmen överallt. Köket i källaren, sovrum på vinden.. En grupp människor som samlas för att ha halloweenfest, perfekt utgångsläge!!

Den äckligaste drinken/bålet jag någonsin smakat med två blandsaftfalskor utspädda i två flaskor rom och en flaska tequila och aningens lite fruktsoda och för att göra det hela värre lägga i tio gelatinblad som bildade kväljnings-symptom varje gång man fick en sträng eller klump av det i munnen. Lekar, biljard, guitar hero, singstar, spela spel, limbo, spökrunda och berätta spökhistorier långt in på småtimmarna tillsammans i en rad på golvet.

No need to say more, men det var en skrämmande bra kväll!


Halloween!!

1 Läs mer >>
Min Outfit för ikväll är fixad, och den är perfekt! Tog lite från Sanna, mamma, axel och mig själv så har jag en komplett Peter Siepen Stass. Bilder kommer :)

En annan grej som är såå bra är ju Olle! Känner att jag börjar tjöte om honom men lyssna och se bara, briljant:Såå bra!

1 Läs mer >>
Dagen slutade inte efter frisörbesöket utan när jag var klar så var klockan nästan ett och då skulle min grupp mötas upp på stadsbiblioteket och göra det sista på arbetet, skicka in det och förbereda presentationen imorgon. Därför hann jag inte äta någon lunch så jag gick inom Pressbyron och köpte nån liten sallad att ta med. Dock kan jag inte ha tänkt klart när jag köpte salladen. När jag sedan fick tid att äta den hemma i Lomma igen så kollade jag på priset för denna pyttesallad kallad kycklingsallad. Jag betalade 30 spänn för tre små kycklingslamsor, en skiva paprika, en cocktailtomat och lite skivad isbergsallad, hur kunde jag?! Ingen dressing eller nån extra lyx, galet!

Vi är effektiva i min grupp så efter en timme hade vi skickat in arbetet och gjort en Power point till morgondagens redovisning, gött! Bussen tillbaka till Lomma, sen blev det på en annan buss med riktning Lund denna gången. Där mötte jag upp Jennie och vi letade oss fram till Östgöta Nation och skrev in oss. Spännande :)

Vi avslutade vårt Lund-besök med sushi! Jag och mamma har gjort flera saker samtidigt idag. När jag berättade att jag skulle slinga håret kl 10 på torsdag så utbrast mamma att det skulle hon också göra samma tid på torsdag fast i ängelholm. När vi satt och åt sishi skickade jag ett sms och fick till svar att de också satt och njöt av sushi.

Tillbaka i Lomma blev det glasskväll i Lommaborgen. Vi gjorde egen kolasås och chokladkolasås, mmmm!


En mycket bra dag idag har det vatt!

Lomma-Malmö-Lomma-Lun...

4 Läs mer >>

Här är resultatet! Jag är väldigt nöjd och det var min frisör också :) Hon och hennes kursare gjorde som sagt sitt examensprov idag så när jag kom så var de mitt uppe i permanentning och det var full kaos. Tidspress till max och alla sprang hit och dit och skrek typ.. Jag fick själv gå och hämta en handduk och sätta på mig den svarta rocken medan hon gjorde färdigt den första kunden, sen iväg med henne och pressa ner mig i stolen och börja arbeta i ett sjuhelvetes tempo. De hade en timme på sig att sätta i slingorna. Efter en stund blev min frisör lugnare när hon kände att hon skulle hinna med bra. Så det blev en lite mer avslappnad stämning i slutet. Medan andra drog och böjde i sina hår modeller, det såg ganska våldsamt ut haha!

Men resultatet blev trots allt bra, mitt hår lämpade sig väldigt bra med slingor för det flöt in bra i den naturliga färgen. Kul att varit med om nått sånt + att det var gratis :P

Slingat

1 Läs mer >>
Idag, världens latisdag! Har typ inte gjort ett smack känns det som, men när man väl börjar rabbla upp vad man gjort så blir det ändå några saker. Jag sov länge, åt frukost titta på fler avsnitt av I Anneli, rensade i gaderoben,  läste bok, sov lite mer, gick promenad, lagade god viltskavswook och tittade på bonde söker fru. Det är skönt att ha sådana lugna dagar ibland, om man inte har det allt för ofta så får man inte dåligt samvete (som jag annars har tendens att få om inte jag gör något) men nu imorgon kommer jag ha en hel del för mig.

Kl 10 ska jag vara på frisörskolan i Malmö, det är dax för att slinga håret. Jag är nervös, har aldrig gjort nått sånt med färg i håret om man bortser från det gröna hårsprejet som man köpte på kiviks marknad som man hade på disco när man var liten. det var så att när jag klippte mig förra veckan var det en som kom fram och frågade om jag ville vara hennes hårmodell till examen. Jag får slingningen gratis så det var bara att passa på och ta chansen. Efter slingningen sa jag hitta något att käka innan jag ska möta upp min grupp på biblioteket i Malmö och jobba det sista med grupparbetet.

Sen ska jag höra med Jennie om vi ska åka till Lund och skriva in oss i en nation, har dock inte bestämt med henne ännu. Sen på kvällen fick jag frågan om jag ville ha galsskväll på Lommaborgen och det låter som en trevlig tillställning som jag inte vill missa :D

Så imorgon har jag aktiviteter som räcker för både idag och imorgon också hehe.

motsatser

0 Läs mer >>
Gött att min grupp nästan gjorde klart vårt grupparbete idag som ska in på torsdag så att jag har hela dagen fri imorgon! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ännu, den nuvarande kursen går mot sitt slut så det finns inte något speciellt att plugga på heller, härligt! Hoppas på fint väder då :)

Nu ska jag se på humorserien iAnneli, jättekul faktiskt. Har sett två avsnitt. Jag gillar en stor del av sveriges komikers humorprogram. Ska skriva en lista sen över de bästa.


Betty fyllde år igår, sorry att jag glömde det.. Astrid och mamma fyller år på torsdag och Nivi fyller år idag, Grattis!

i Anneli

0 Läs mer >>
Nu måste jag ta tag i det här med Friluftsutskottet!
Igår bestämde jag när mötet ska vara på var vi ska vara nu ska bara hela skolan veta det också.. Jag ska skicka mitt första massmejl på skolmejlen! Yayy, eller inte, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Därför gör jag ett litet utkast här så får vi se vad jag kommer fram till.

Rubrik: Friluftsutskottet

Hej Alla!

Friluftsutskottet bjuder in till möte där vi pratar och bestämmer lite vad vi ska hitta på för roliga saker i den friska luften framöver.

Var: Kårhuset
När: Nu på Fredag 29:e okt klockan 12.10, ta med lunchen.

Kom om du har ideer/förslag och vill vara med och bestämma vad vi ska hitta på eller kom om du bara är nyfiken på om vi kommer fram till något.

Jag har flera ideér på lager men det finns säkert oändligt mycket mer som vi kan hitta på!
- Vandringar, skidresa, skridskoåkning, paddling, picknick för att ge några förslag.

Välkommna!
Hälsningar Hanna Lönnqvist


Möte

0 Läs mer >>

Enligt en brittisk studie så avslöjar färgen på BH:n ens personlighet. Kanske ligger lite i det.. vad tror ni?

Nude/hudfärgad: Avslappnad, har inget att dölja. Nude- eller hudfärgad bh vittnar om en naturlig, jordnära och öppen personlighet.

Rött: Passionerad, energisk och driven. Inte blyg eller rädd för att fråga efter det hon önskar. Humörsvängningar och behov av dramatik ingår också i personligheten.

Rosa:
Romantisk, snäll och i behov av ömhet. Feminin, känslig och allt annat än en ledargestalt.

Svart: Stark och sensuell. En väldigt passionerad person med subtil charm.

Vitt:
Oskuldsfull men öppen för förslag. En person som väljer vit bh är en uppmärksam elev.


Jag är mest en svart person :P

Personligheten i BH:n

0 Läs mer >>
OMG!!! Jag som skulle spara och vara snål denna månaden! Har inte riktigt levt upp till det idag, men samtidigt så är det första dagen på studiebidraget så av någon anledning känner jag mig förlåtande mot mig själv. Jag har nästan smällt 850 spänn idag! aoutchhh, men då har jag även räknat matinhandling och bussturer också plus att jag köpt två födelsedagspresenter. Och jeansen kostade bara 100 kr och kaninkassen var jag ju tvungen att köpa (har tvångssyndrom när det kommer till saker med kanin) och vem vill inte ha lite god doft av lakrits eller jasmin på rummet nu på hösten?! Och en helt underbar cappuccino måste man ju unna sig när man kommer till storstaden. Jag är helt oskyldig i det hela med andra ord... :PDet var inte bara shopping på shemat i malmö idag. Vi har börjat på grupparbete där vi ska göra en skötselplan för en park i malmö så vi var och tittade in den. Imorgon ska vi dit igen och jobba och på torsdag ska jag också till Malmö så det blir mycket farande dit denna veckan.När vi skulle dra oss hemmåt korsade vi Gustav Adolfs torg och kom att tänka på att det skulle vara den där manifestationen mot skjutningarna i Malmö just då. jag och Jennie stannade kvar och deltog lite, genom att köpa en fakla och bli intervjuade av Kvällsposten. Det var mycket media på plats, inte jätte många människor, tror det beror på att det regnade. Men jag och Jennie stod där hedersamt och lyssnade på talarna.

I Malmö

0 Läs mer >>


Känner ni igen låten? Vinjettlåten till humorserien Starke man, som är hur kul som helst!! Jag sitter bänkad varje söndag kl 20.00.

Sen gillar jag också humorserien på fyran, Välkommen åter.

Starke man

0 Läs mer >>
Halloween närmar sig! På lördag är det fest, ska bli skoj! Jag ska klä ut mig till Perter Siepen! Ska bli riktigt kul. Man kan ju ha på sig vad som helst egentligen. Jag tror att många gärna skulle vilja klä sig som han gör men inte vågar, eller så pratar jag bara för mig själv..? Men tänk va skönt att bara köpa en massa kul klädnader och ta på dom utan att behöva matcha eller att tänka på att vara för extrem.

Peter Siepen