0 Läs mer >>
I helgen var vi spontana och bestämde oss för att övernatta en natt i Köpenhamn. Mysigaste helgen på länge! Blev riktig semesterkänsla på det hela. 
 
 

Köpenhamn

0 Läs mer >>
En riktig vardag har det varit idag, sådana daar som det finns en risk att man kanske glömmer bort ett slag men sedan när man tänker tillbaka på någon epok av ens liv så är det kanske just den vardagsdagen i slutet av Mars som komme upp i huvudet. Dagen när man bestämde sig att jobba hemma med exjobbet och sätter klockan alldeles för tidigt för man trodde gott om sig själv att man skulle palla gå upp men snoozar istället i 40 min innan man pallrar sig upp. Äter lite frulle innan jag jagar upp mister för att plocka ihop sin tvätt så vi kan tvätta kl 8. Sedan blev det koncentration på plugg. Alex var också hemma och pluggade så vi satt mitt imot varandra vid köksbordet och lyssnade på radio paradise. Vi gick och handlade innan det blev en enkel lunch på balkongen, falukorv och makaroner. Sedan tillbaka till plugget i några timmar, med en liten paus på soffelocket när ögonen var för trötta för att ta sig igenom en lång text. Efter lite obligatoriskt velande drog vi oss till gymmet där jag körde ett dans afropass, sånt gör en glad! Hem och laga mat, spaghetti och köttfärssås och sedan sätta sig mitt emot varandra igen i köket för att reda ut räkningar och annat viktigt som man gör i slutet av månaden. Inget speciellt idag, men ändå en väldigt bra dag i alla fall. 
 
 
 

Vardag

0 Läs mer >>
Känns som helgen gått snabbare än vanligt denna gången, trots att jag haft mycket kul för mig. Den började redan i fredags eftermiddag när vi trotsade vädret lite och begav oss till Ängelholms flygplats för en flygtur över Kullen och Ängelholm. Vi frågade Hugo om han ville hänga på vilket han ville och det blev en mycket uppskattad tur fån hans sida vilkat var roligt. Efter flygningen åkte vi hem till Alex föräldrar för våfflor och sedan belv det hockey hemma och kortspel senare på kvällen. Lördagen vad en lugn skön förmiddag sedan tog jag ett städryck, pluggade lite och tog en promenad innan Alnapstjejerna kom på kvällen. Vi lagade tacos och spelade spel. Försökte reda ut Munchkin reglerna en gång för alla men det blev för förvirrat efter ett tag så månste göra mer research innan nästa gång så man fattar hur det går till nu igen. ytterst irriterande att inte fatta några spelregler! Det blev plump istället vilket var ett roligt spel det också. En riktigt bra kväll blev det!
 
Söndagen spenderades i Ängelholm med ninerna och trädgårdsarbete. Rögle-Malmö matchen sågs hemma från tv-soffan vilket var bra underhållning. Jag slog också slag i saken att göra den där grytan som jag tänkt göra jättelänge men inte haft tid till. Det blev jättegott, riktig husmanskost. Sammanfattningsvis, bra helg!
 
 

Helg

0 Läs mer >>
 

Söldenbilder

0 Läs mer >>
Tog en pluggdag hemma i ängelholm och hälsade på djuren som både fick vara inne och ute och skutta i rastgårdarna. Den här tiden som man skriver exjobb så har man det faktiskt oförskämt bra. Det gäller att njuta av läget för något liknande kommer kanske inte tillbaka när man väl börjar jobba sedan. Jag trivs bra med att kunna lägga upp min tid själv och var jag ska hålla hus själv och inte känna sig bunden till en speciell plats. Trots det tar jag arbetet på alvar så jag jobbar ju på så gott jag kan med uppsatsen och försöker variera mig i var jag sitter och pluggar för att alltid hålla lågan uppe. Än så länge är det ingen panik eller ångest eller överarbete i alla fall. Annat snack kanske det blir senare, sånt vet man inte, men just nu njuter jag av tillfället att skriva exjobb. Om bara några veckor kommer jag pendla ner till malmö varje dag och arbeta 8-17 typ, så jag vet att det ljuva livet inte kommer vara för evigt, bäst att njuta när man kan. 
 
 

Exjobb

0 Läs mer >>
Tillbaka igen efter en väldans härlig skidsemester. Riktigt nöjd att ha den veckan i bagaget. Gott att få en vecka med sol, helt underbar skidåkning, och kvalitetstid med pappa och axel på en fin fint hotel. Japp, inte så mycket att klaga på. Dock som man sig bör så åkte jag på att bli sjuk veckan efter att vi kommit hem och nu är en host som satt sig kvar och gör sig påmind. Så den där goa känslan att komma hem med laddade batterier och ta verdagen med storm har tyvärr uteblivit den senaste veckan. Det var istället sängliggande med 39,5 graders feber när vårsolen lyste utanför. 
 
Men nu är jag trots allt på bättringsvägen och vågar nog gå till gymmet igen uatn att åka på bakslag. Plugget har också kommit igång igen. Jag är inte lika frekvent i skolan nu för tiden från tre dagar i veckan så har jag gått ner på två. Det är jobbigt för datorerna i skolan brukar vara fullbokade och upptagna. Denna veckan har jag kört ner och då har jag tagit med mig datorn, men att köra är dyrt så det kan jag inte göra för mycket. Dessutom måste jag snart lämna ifrån mig bilen till min bror som jag så snällt delar den med. Känns lite tråkigt när man vant sig vid att ha den tillgången.. 
 
Om tre veckor börjar praktiken! Så det är full fart framåt med uppsatsskrivandet som gäller. Har haft ett uppdrag som jag jobbat med denna veckan som har varit att sammanställa det som sagts och antecknats på gåturerna som vi har haft på bostadsgården. En kul sidouppgift som jag även kan komma att använda i arbetet. Nästa vecka ska jag och Mona göra olika studiebesök på olika platser som rör ekosystemtjänster. Kommer bli roligt :)
 
Spenderade tid på balkongen förra veckan och mössen fick komma ut (Alexanders idé) och sola sig lite också.
 
 

På det igen