0 Läs mer >>
Nyårsafton idag. Ikväll blir det firande i Allerum, ska bli skoj!
Det blir glitterklänningen, jag har en ny röd klänning också som skulle vara kul att använda men det kommer andra tillfällen till det :) Glitterklänningen är inte lika ofta man använder så man får passa på.

Igår jobbade jag det sista för detta året, känns skönt att får ihop lite pengar när man har mkt utgifter. 

År 2009 har varit toppen! Ser fram emot 2010 och hoppas att det blir minst lika bra eller bättre!

Gott Nytt!!

0 Läs mer >>
Nu kör Lion Alpin med att man även kan lyssna på de olika orternnas ljus typ. Kul ide, men konstig..

http://www.lionalpin.se/soundboard/livigno

Sen kan man läsa brev från guiderna i Livigno mm, fatta man blir sugen!?

Lyssna

0 Läs mer >>
Ahh nu har jag verkligen upptäckt fördelarna med att ha en egen laptop! Att ligga i sängen och se på film, surfa och se serier är toppen! Även fast jag har haft möjlighet till att göra det innan så har det funnits nån spärr med att det gör man inte. Nu är den spärren borta och jag kan lata mig i sängen ännu mer :P

Men jag har gått in i slentrian angående mitt surfande, det enda jag är inne på nästan är Facebook och det är en aningens för mycket... Jag får helt enkelt skaffa andra surfarintressen, eller bara skita i att sitta vid datorn stup i kvarten.

Laptop

0 Läs mer >>
Tänkte skriva att jag har jobbat idag och varit på väla med mamma och handlat skidgoggles till mig i julklapp och att vår shopping blev avbruten av att pappa ringde och sa att han hade fått soppatorsk så vi fick åka och rädda honom bland all snö. Men san tappade jag inspirationen att skriva så blev det så här...

Skidgoggles är faktist himla kul! Skulle egentligen vilja ha ett par av märket Dr Zipe för dom är häftiga, men hittade jag ett par ännu bättre som passade bra till hjälmen också såå... Men man är ju sugen på at skaffa fler bara för att hehh :)Dessa blev det! (De ser coolare ut i verkligheten ;))

Jobb

0 Läs mer >>

Jag och ordning på rummet ingår inte i samma mening... Idag blev det i alla fall lite julstädat och jag hittade diverse spännande saker på mitt rum som hamnat där av en eller annan anledning :P

Jag hittade bland annat:
* 4 mössor
* 3 par vantar
* två enkelvantar
* bag in box vin
* 1 pjäxa
* 1 lusselinne
* 1 tomtedräkt
* 2 luftmadrasser
* 1 huva med päls
* 1 kavel
* pepparkaksformar med mjöl på
* 1 påse kaninmat
* 2 äggkoppar
* 1 morotshängare
* 1 äggklocka
* 1 pärlplatta

Julstädning

0 Läs mer >>
... för att hugga gran! Det var en av helgens ordvitsar i familjen. Den andra är: - Vill du ha Styk!? -tipset? Den tredje: - Den är nog ull -ared. Dåligt jag vet, men kul när man kommer på det och tycker att man är så fyndig xP

En väldigt mysig stund i de småländska skogarna hade vi igår med snö och traditionell fika i stugan.På kvällen fick jag äntligen iväg mina julmejl till kompisarna jag träffade i Torquay, 15 st blev det :) Dock blev det typ samma text till alla :P Men det känns bra att fått det gjort.

på hugget

0 Läs mer >>
Vi har gjort vårt bästa för att få julstämning där nere. I onsdags var det julbord och det kom vackert med snö just då, härligt! Efter sittningen bar det ner till pbben där prinsen befann sig bland annat.

Sen blev det en tur till Eslöv, där det blev knäck, Anders & Måns och pulkaåkning till kl 02.00 på natten! Mycket mysigt :)


igår blev det mer pulkaåkning, idag lite julklappsinköp och min och Hannas traditionella julklappsbyte i förrådet. Jag fick ett förfestspel som verkar väldigt roligt. Imorgon fortsätter julmyset med julgranshuggning i småland.

Jul neråt landet

0 Läs mer >>
På universitetet när man är hemma under julen så heter det ju inte jullov eller ledighet, det är "juluppehåll". Det som är härligt med formläran just nu är att vi har ingenting som måste göras under denna tiden som många andra har. Så det är bara att luta sig tillbaka och njuta :)

I torsdags var vår sista dag och då skulle mapparna lämnas in så det var lite jobb med dem. Här är ett litet tjuvkik på mitt rum i korridoren under mapparbetet. Skolan börjar igen den 4:e dec, det kommer gå snabbt dit, men jag ska hinna med en massa innan dess. Blir inget lov man vilar upp sig på direkt men men...  Juluppehåll

0 Läs mer >>

Hmm när man väl sätter sig ner och ska skriva ner vad man önskar sig så kommer man aldrig på något bra, konstigt. Jag vet iaf att jag önskar mig skidgoggles och en matta till mitt rum, så det ska jag se till att jag får :)

Denna julklappen önskar jag mig också ;)

Önskelista

0 Läs mer >>
Om en månad är det Livigno som gäller! *lääängtar*

Idag blev det några bilder tagna, fast än det inte var alls lika färgsprakande som förra veckan ^^

Kl 18 idag hade vi köksmöte på korridoren inför jul. enj jag är köksgrisen denna veckan.. inte kul att ha det redan när jag inte har kommit igång i korridoren eller köket ännu :S Fösta dagen jag lagade mat där var idag, majskolvar :P har typ hållt mig borta från att laga mat där hehh. Det blir så när man är ny och inte kommit in i rutin ännu, då äter man hellre på annat ställe, iaf jag :P Men ala verkar jättetrevliga iaf :) Har pratat lite med hon i grannrummet nu också, och hon verkar var snäll. Hon skulle försöka fixa så jag kan gå på Lommaborgens julbord imorgon. Hoppas att det går!! :S Jag har anmält mig till Lantans julbord typ, men ingen av dem jag känner ska dit...


Där är väldigt speciella peter. Och tavlan som är väldigt typisk landskapsarkitekter som har lätt för att tappa bort saker. Det står:
- Har någon sett min iPod nano?
- Har någon sett 2 saxar och 1 litet block?
- Har någon sett ett par bruna läderhandskar?
- Har någon sett Aron?
- Har någon sett min värdighet?

haha!

15:e

0 Läs mer >>
Idag har jag slutgiltligt sagt hejdå till rummet som har varit mitt andra hem i en termin nu... Det var inte särskillt sorgligt, man kommer över det snabbt, I guess..

Jag och Linnéa hade en bra eftermiddag/kväll i Lund hann med några affärer, åt på Graffiti och lämnade tillbaka nyckeln. Vi plockade ihop de sista sakerna jag hade där. Det var kul för Linnéa försökte öppna en lucka som var högt upp ovanför gaderoberna och jag sa att hon behövde inte öppna den för jag hade inte lagt något där, men i nästa sekund gick luckan upp och där låg visst grejer som va mina! - ... eller jo, blev min kommentar. haha xP

Rolf fick tillbaka nyckeln, antagligen skulle det flytta in någon ny efter årsskiftet. Efter det gjorde jag ett ritualiskt inköp på Hemköp som har varit min stammis-affär hela hösten. Jag köpte toapapper och tuggummi. Sedan vinkade jag hejdå av huset och tog bussen tillbaka till Lomma.

Skandal att jag inte lagt ut bilder på rummet innan, men bättre sent än aldrig. Här är mitt gamla rum i Lund!

Hejdå rummet!

0 Läs mer >>

Min bil är på lagning nu, kommer väl ta x-antal veckor innan den är klar, var ganska skadad gast det inte syns så mkt utanpå... Här är bildbevis!


Man kund t o m känna vildsvinsdoften på huven!! Tack för att jag fick låna silvertejp av en klasskompis.

Bilen