0 Läs mer >>
Bara älskar Happy Bunny! Så söta och elaka ;P

Happy Bunny

0 Läs mer >>
Kursen vi håller på med nu är Formlära. En underbar kurs! Sitter och ritar hela dagarna, gör olika övningar och utvecklas massor. Jag ska passa på att njuta så mycket det går av den här tiden. vi har inga läxor det är skönt, även om man jobbar på mycket från 9.00- 16.00 nästan varje dag.

Vår kursledare heter Juan Carlos Peirone. Där är också Peter Dacke som håööer i övningarna. Han är ganska rolig, tjock, har tomte skägg, pratar bred skånska och skrattar hela tiden när han pratar fast det inte är något kul (iof blir det kul bara därför)

Vi skommer få en faktura hemskickad på materialet. Men ändå har det känts lite som julafton de två senaste dagarna för vi har fått plocka på oss 6 olika pennor, 2 skissblock i olika storlekar, 1 sax, 1 papperskniv och en pennvässare. Kul!

Man får lära sig att se på ett helt annat sätt, se formerna. Även luften har en form (det kallas mellanrumsformen) :)

Formlära

0 Läs mer >>
Detta tyckte jag var skitkul! jag sökte efter inspiration för mit kvällsmat och hittade ett underbart recept.

kolla in: http://studentrecept.se/index.php?siteid=recipe&id=102

Dessvärre valde jag ett annat recept från samma sida: carbonaran, helt godkänd! Men ingen carbonara är bättre än pappas ;)

Igår gick jag och hämtade hem sushi, mmm såå gott! Tänkte att jag måste utnyttja att bo i Lund nu in i det sista, de har tyvärr ingen sushi i Lomma... Så imorgon ska jag också äta sushi hemma i Ängelholm, mitt sammanlagda sushiintag under 7 dagar blir då tre! haha

Studentmat

0 Läs mer >>
Jag ser verkligen fram emot att flytta till korridoren på "Lommaborgen". Det ska bli så kul med nytt folk, gemenskapen med människor i sin egen ålder, alltid någon runt hörnet som man kan hälsa på. Närheten till skolan. Men det är inte helt utan att det är lite jobbigt att lämna Lund. Okej Lund försvinner såklart inte jag kan vara här ändå, men...

Jag har precis börjat att känna staden och är långt ifrån klar här. Här där jag bor nu har jag trivts jättebra! Fattar inte att jag snart kommer flytta härifrån, där jag nu bott hela den här terminen. Tänk när mamma och pappa skjutsade ner mig på söndag kvällen dagen innan första skoldan och lämnade mig här. När jag nästa dag tog bussen (jag som brukar misslyckas med kollektivtrafiken) till skolan, och allt rullade igång. Det är först nu jag inte känner mig som en helt bortkommen förstaklickare..

Jag vet att jag kommer flytta tillbaka till Lund längre fram igen, så det är bra. Nu ska jag förbreda mig mentalt på flytten nästa vecka and just do it! ;)


Linnea och Sofia - mina blivande grannar :D

Lund

0 Läs mer >>
Igår var toppen!

Seg morgon dock, jag tog rejäl sovmorgon, läste och gick en liten runda, annars gjorde jag inte ett skit!

Men eftermiddagen var lite intressantare. Jag mötte upp Malin på stan, det regnade så vi bestämde oss för att öra till Nova och inhandla glittret där ist. Jag har ju det mesta fixat så det var Malin som stod för shoppingen. Sen bar det iväg till Lomma för att kolla rummet.

Vi möttes av tre små hundar på väg upp till mitt blivande korridorrum. I köket utanför min dörr stod en och stekte köttbullar. Rummet var jättefint och stort, med en lång stor balkong. Det känndes toppen. Det enda jag vet om den som bor bredvid som jag ska dela toa med är att det är en tjej. Jag skrev på papper och nu får jag flytta in den 1 dec! Här går det undan i svängarna ;)

Jag meddelade Rolf imorse att jag flyttar.
- Så det blir i Januari då då?
- Nääee, nästa vecka...

Aja han ser ut att överleva det. :P

Sen blev det in till Lund igen och tog en lite fika på EH innan vi mötte upp de andra gänget för att käka sushi!! Såå himla gott! Vi var 12 pers på restaurangen, vi blir bara fler och fler för varje besök :)

Sen var det dax för bio: New Moon. Den var lika bra som förra gången, älskar det filmen hihi. Vi nördade oss lite extra men det är ju så kul. Typ jag och Linnea hade världens konversation om vilken popcornsorlek vi skulle ta eftersom karaktärernas huvuden prydde kartongen. Men huvudena var aningens större på mellan-popcornen än på stora popcornen så vi stod inför ett litet dilemma där eftersom vi ville ha så stora huvuden som möjligt, men vi ville ju dela en popcorn så det böed den stora tillslut ändå xP haha

Efter bion var de flesta av oss exalterade och vi fortsatte diskussionen på en närliggande pub och drack en öl.
Kul och mysigt :)

Glitter, sushi, va...

0 Läs mer >>
Bytte bakgrund på bloggen, ville ha lite mer färg. Skulle gärna vilja ha en lite mer personligare stil på bloggen men har inte orkat sätta mig in i hur man gör.

Eller någon som är duktig på bloggdesign som vill göra en till mig? (a)

Nytt tema

0 Läs mer >>
Tänkte ta en promenad efter skolan innan det hann bli mörkt. Men innan dess skulle jag upp till lägenheten och käka något och satte mig vid datorn en stund. Och vips! vad har hänt? Joo såklart är det mörkt, lika bra att jag tar promenaden senare nu när ljuser ändå är borta...

Jag har köpt en annanas för 9.95 kr och så ska jag lägga mig i sängen och med laptoppen i knät och se sista filmen: The Reader. Härligt att bo själv och bara göra som man vill och känner för :)

Snart är det helg! tycker denna veckan har varit lite seg för vi har inte haft mycket i skolan. så det ska bli skönt att komma hem en sväng imon :)

fin höstbild

Torsdag

0 Läs mer >>
Varit i malmö idag efter skolan. Vi tog bilen och virrade in oss. Köpte en hatt med paljetter på, bildbevis kommer efter lördagen, ska nämligen ha den på glitterfesten :P

Känns konstigt för nu har vi typ ingenting i skolan, förra veckan hade vi allt och u har vi inget. Helt lediga imorgon, på torsdag börjar nya kursen: Formlära! Hoppas det blir en givande och kul kurs :)

Så nu med extra tid så hyrde jag tre filmer. Var sånt erbjudande att man kunde hyra tre stycken och få ha dem i en vecka. Det blev:

Twilight, ofcourse :P eftersom vi ska se New Moon imorgon och det var ett tag sedan jag såg den så tyckte jag det passade bra.The proposal. Den verkar skoj, såg massa reklam om den när jag gick på bio i England i våras :)


The Reader. Verkar också bra :)

Dagen

0 Läs mer >>
Puh, jag var nära på att göra en tabbe, men hann komma till förnuft.
Man uppdaterar sin facebookstatus lite då och då, jag gör det ca en gång per dag. Vill helst inte göra det oftare, vet inte varför, men tycker att om man ska uppdatera statusen så får man faktiskt ha något någorlunda bra att säga också.

Ibland eller ganska ofta skriver man in det man tänker på i statusen, det var jag nära på att göra precis, det skulle sett ut så här: "Min mus är väldigt fin, men den låter ganska mycket" haha, kan ju misstolkas :P Det jag dock syftar på är min nya datormus som skiftar färg som en lampa, rött, blått, grönt, vitt, gult, lila, rosa.. mysigt.
Men när man trycker på knapparna tycker jag det låter lite onödigt mkt.... Som tur var tänkte jag en extra gång innan jag bestämde mig för att inte lägga upp det. Många av ens vänner på facebook<, känner man ju inte så bra, så det skulle bara blivit fel, men många skulle iof få sig ett gott skratt också..

Facebook statusen

0 Läs mer >>
Åter igen haft en toppen helg!

I lördags ringde en från Lommaborgen och sa att det fanns ett rum ledigt. Ett "dubbelrum" så man har ett eget rum, men delar toalett med en annan person. Det är alltså korridorrum, och det är djurvänligt + balkong! låter bra, jag ska kolla på det på onsdag kl 17.00. Hyran är också billig och bra :)
Lite tråkigt att lämna Lund, men jag kommer säkert komma tillbaka och bo här snart igen. Och bara för att man inte bor i Lund betyder det inte att man inte kan vara här. Ska bli spännande iaf med korridorliv ett tag.

Jag och Emelie hade planer på att gå på Idol-delfinalen nu när den går i Malmö på lördag, men tyvärr fick vi inte biljetter. Så lite därför gick jag med på att gå på New Moon en gång till den här veckan, hehe.. Vi är ett 12-personers gäng som ska gå från klassen så det kommer säkert bli kul, ska käka sushi innan och på dagen ska vi leta efter glitter till glitterfesten på lördag! 

Nytt boende

0 Läs mer >>
Jag har biljett till New Moon på fredag!! Yes!! Därför kommer jag nörda mig extra mycket i allt som har med Twilight att göra denna veckan. Egentligen inte den mest passande tiden att göra det på eftersom vi har hemtenta torsdag-fredag och man borde förbreda sig något inför det istället för att slå ihjäl otaliga timmar framför youtube och facebook och kolla bilder och klipp på allt som har med det och göra. Att jag ska få låna den första boken imorgon kommer inte göra det hela bättre... men men.. Det är i alla fall härligt att ha något att vara besatt av ibland. Om det bara är för en kort period så tror jag att det kan vara nyttigt på något sätt, typ rensa hjärnan genom att fylla den med massa skit ^^,

Mitt skrivbordsunderlägg på datorn är såklart denna: Gahhh!!


Jag har köpt oboy idag, ny sort: Dark, med mer choklad och inte lika söt gott! Ska göra varm choklad snart mmm...


20.11.09

0 Läs mer >>
Uppsatssyndromet iegn men jag måste bara nämna vad jag läste i Metro.

En som heter Mats Lindström tycker inte om sitt namn och vill därför byta namn till Slisk Varulv. och jag håller med! Slisk Varulv är jättemycket roligare :)

Idag har filmen Paranormal Activity Sverige premiär. En i samma stil som "Balir witch project" med handkamera. Det sägs att filmen har skrämt skiten ur publiken i USA och de har flytt i skräck från biograferna. Haha jag vet inte, kanske de flydde för att den var dålig, tycker inte den verkar så bra...
http://www.youtube.com/watch?v=wRF7JRPwTOI&NR=1

Mer allvar: Go Maud Olofsson! Hon riktar förödande kritik mot Vattenfall och det med rätta. Efter att ha varit i Tyskland och sett hur det statligt ägda företaget kör över människor och andra länders naturresurser så svenskarna ska få mer pengar är absurt..

Artiklar