Allt rullar

Fick frågan Vad händer i ditt liv nu då? tänkte göra en liten update för intresserade. :P

Jag jobbar inte särskillt mycket just nu, nedskärningar och besparingar märks av väldigt tydligt. Men det är inget jag lider av för jag vet att jag har mer än sex veckors jobb i sommar så jag får njuta av att vara ledig nu. Fast att vara hemma mycket gör att man lätt blir försoffad. Därför har jag gjort en liten överenskommelse med mig själv att göra minst en vettig aktivitet varje dag (den som bestämmer om den är vettig eller ej är också jag själv, men jag har ganska bra omdöme tycker jag) Jag har lyckats ganska bra faktiskt,. I början av en ledighetsperiod blir det att man tar det alldeles för lugnt, men när man haft för många av sådana dagar går det lättare att börja sysselsätta sig kanske för att man får dåligt samvete...

Just nu har jag en känsla av att tiden rinner iväg, jag känner att jag mäste ta vara på tiden och hitta på saker så det är egentligen inget fel med det. Jag gör faktiskt ganska många saker och har en del saker på gång så jag är nöjd :o) men det kommer nog alltid vara man aldrig hinner göra allt man vill tyvärr..

Jag är inne i en städperiod nu, har städat tre dagar i sträck i mer än tre timmar varje dag. I ett sånt här stort hus finns det oändligt med projekt att göra. Under mina lediga dagar så brukar jag nästan varje dag hitta en lapp på köksbordet från pappa med överskriften Dagens Projekt. Där skriver han ner ett par saker som han vill att jag ska göra. Det är faktiskt en bra metod för jag ser tydligt vad jag kan göra och gör ofta det som står på lapparna också. Det är ganska kul för ibland ritar han några bilder till, tex en skiss över hallen i centralperspektiv där han markerat gaderoben som han vill att jag ska städa, tydligt var det (så jag inte ska skylla på att jag inte fattade).

Jag ser fram emot hösten, min ansökan till universitetet behandlas men det dröjer en del veckor till innan jag får svar om jag är antagen. Jag måste ta mig i skinnen och ställa mig i bostadskö lite överallt (MÅSTE!!). Tänk vad häftigt, när man var liten så drömde man om att flytta ihop med kompisar i en lägenhet men man trodde aldrig att det skulle ske. Men nu skulle det kunna göra det, fy vad kul det skulle vara att dela lägenhet med sina kompisar! (förutsatt att man funkar ihop såklart)

På kaninfronten är allt lugnt,  nu känns det som jag börjar komma in i den världen igen efter min England tripp. Första utetävlingen blir på lördag och då är det också ett läger som jag ska vara med och hålla i, det ska bli skoj :)


Bild från mysig hopptävling <3

Kommentera här: