Årets bästa!

Mycket snack om Glitterfesten idag i skolan. Många skratt, pinsamheter, avslöjanden och några minnesluckor, haha! Det blev en mycket lyckad fest i lördags. Glitterfesten är nog den bästa festen på hela året i Alnarp. Glitter och fest är en oslagbar kombo!

Jag och Jennie fick många beundrande kommentarer för för vår fina utstyrsel. Tyvärr vann vi inte den glittrigaste klädslen, aningens sura för det, hehe. Kvällen började hos Ida för en glittrig förfest med massa glitterfix i form av sminkning, silver-kroppsmålning och glitterspray. SEn blev det mingel i Alnarpgårdens foaje innan sittningen. God mt och trevligt folk runt bordet. Flera spex och roliga sånger att sjunga.

Efter sittningen blev det mellanfest i Kasernen sen tillbaka till Loftet där det rockades loss till ett jättebra liveband. De spelade Mr Jones, kan det bli bättre!? Vi gick inte hemåt förren vid fyra tiden. Alva och Jennie hängde också med mig och Linnea hem. I Borgen blev det nattamat tillsammans med Love i form av te och knäckebröd med ost och remuladsås för dem som kände för det.

Ser redan fram emot nästa Glitterfest!

Kommentera här: