Kåruppdraget

Imorgon ska vi i styrelsen presentera våra poster på lunchen för att få fler intresserade av att söka till styrelsen för nästa år. Det ska vara en peppande presentation om vad det har gett oss att vara med i kåren. Det blir lite som ett hålla ett tal vilket innebär att förbereldelse krävs, i alla fall för mig. Drar det i lite punkter till att börja med.
 
Att vara med i kårstyrelsen har inneburit detta för mig:
- Att gå med i kårstyrelsen är absolut ingenting jag ångrar. Det är först när man har varit i det och jobbat med det som man inser hur mycket man får tillbaka. Det har inneburit många roliga upplevelser, nya vänner, problemlösning, utmaningar och personlig utveckling.
- Fått en förståelse över hur SLU:s system är uppbyggt och fungerar.
- Besöka andra platser av SLU i Sverige.
- Kommer i kontakt och träffar massor med nya och intressanta människor. Både studeranade och yrkesverksamma.
-  Med mest inriktning på det studiesociala, arbetsmiljön, hälsan och lika villkor. Detta kan vara till nytta för kommande erfarenheter i olika jobb eller utbildningar då dessa frågor alltid är aktuella.
- Att ha ansvar och ordna saker som möten, middagar, pedagogiska priset. Att driva saker i hamn är roligt och givande och man får mycket tillbaka.
- Arons hus
- Skara och ultuna
- Möte med styrelsen, KSN, studiesociala, RAK, campus och lika villkor.
- Man får möjlighet att delta på utbildningar och hjärt och lungräddning, lika villkors övningar, studieråd och utbildningsdagar.
- Genom KSN- mötena, kårsamverkansnämden som är samarbete mellan LMK och ASK så har man fått bättre kontakt och samarbete med lantmästarna, vilket har varit väldigt trevligt.
- Arbetet man gör är viktigt. Även om man inte får en lön som rullar in på kontot varje månad är det så mycket mer man får tillbaka, det är verkligen ett privelegium att få vara med i kårstyrelsen.
 

Kommentera här: