Imorron smäller det! Hoppas det kommer folk och att det blir en lyckad utställning. Behöver klä mig varmt för kommer vara utomhus större delen av dagen. På kvällen avslutar vi det hela med att käka på restaurang hela gänget, wii :)
Hägringar
Annars har jag inget att klaga på på Gerlos, förutom holländarna då. Solen skiner, det är inte för kallt och backarna är välprepererade med snö. Helt fantastiskt! Dagarna består av samma beståndsdelar, frukost, skidåkning, förmiddasfika, skidåkning, lunch, skidåkning, mer eller mindre afterski, hem, duscha, basta, vila/läsa, kvällsmat, vila/läsa, sova. Typ, med viss variation. Man lägger sig vid klockan elva heldöd och somnar direkt. Då förstår jag inte hur vi orkar med all-in-apréski och fest natten lång DESSUTOM på skidresorna med gänget. Hur går det ihop?! Nu njuter jag efter att ha kommit tillbaka från backen vid 16.30 att slänga mig på sängen med en go bok och bara slappa.
Det blir väldigt intensiv kontakt med familjen, speciellt med brossan Hugo. Något man inte är van vid nu när man inte bor hemma i veckorna. Det är ju väldigt trevligt och jag och Hugo har mycket skoj tillsammans, vi har till och med dansat bugg! Men vad jag ser fram emot när vi kommer hem är att få lite egentid, få umgås med en större bekantskapskrets än dessa två familjer och att få äta annan mat än restaurangmat. Trodde inte att jag skulle känna ett sånt sug efter egenlagad mat, men det österrikiska köket lär man sig ganska snabbt och tröttnar lika snabbt på det.
Som ni kan se; inga världsproblem! Nu ska jag ladda batterierna till fullo för att orka med resterande vinter och vår i Sverige. Imorgon går vi in på vår sjunde skiddag av åtta, har inte åkt så mycket skidor på hur länge jag vet inte vad. Benen känns lite slitna, men det går ändå, var ju mycket mer vältränad och förberedd inför denna rean än många andra skidresor jag varit på.
See you!!
Sol!
Va konstigt, jag har tänkt hela dagen att jag skulle skriva ett hyllningsinlägg om de österrikiska alperna och nu när jag sitter här så har jag inte så mycket att komma med.
Att vara här på plats i Gerlos tar fram många minnen som man upplevt i Alperna. Fy vad kul man har haft här asså! Blir helt varm i hjärtat av att tänka på det.
Ja det var väl allt for now. Imorgon satsar vi på liftöppning, det har snöat en massa idag så det kommer vara helt fantasktiskt underlag imorgon gissar jag på. Wheey!
Österrike
Innan vi åkte ner så blev det lite aftersski i backen. Senare på kvällen käkade vi på restaurang och under restaurangen spanade jag in ett bra after ski ställe som verkar lovande. (Saknar dock mina fest sugna vänner, inte samma sak at åka med familjen..)
Nu har andra familjen också kommit fram som ska bo på samma gasthof som oss. Så vi tar en öl inne i mamma och pappas rum. jag och hugo delar rum. sen ska vi se på film. Med inverkan från mig har mamma köpt två nya filmer: Big fish och Remember me, nice!
Bye Bye!!
Update
Att jag retar upp mig på en sån sak just nu (fast jag har alltid hatat "Gerts värld") kan bero på att jag är trött. Jobbat hårt och intensivt i skolan hela dagen. Blandat massa gips bland annat, jätteskoj! men detta har medfört att jag bara vill sitta framför tv.n just nu, eller sova och det kan jag inte för att jag måste packa. Det kunde ha gått snabbt och smidigt, jag har ju packlistan klappad och klar. Men eftersom jag inte orkar så blir det en lång seg utdragen historia istället.
Dock ser jag fram emot resan så himmelens mycket, kommer bli asnice!!
St Anton!
ahhh..
Så idag står packning på schemat. Jag måste se till att jag inte glömmer nått viktigt i Lomma nu då.
Lista!
Ryggsäck
skolgrejer
solglasögon
laddare till: iPod, kamera, mobil.
necessär
kläder
bok
Gerlos
Sydsvenskan
Hägringar
Här är låten jag tycker är bra, men had glömt vad den hette :)
Animal
jag och Emelie snackade sommarminnen över en kopp te i fredagskväll. Mycket trevligt. En alldeles speciellt bra dag var vår bjäre roundtrip som vi gjorde en dag. fantastisk var den.
läs om en perfekt sommardag i klassiker i repris (klicka)
Klassiker i repris
Lagade den godaste maten på länge igår. Det blev pasta med en quornsås. Blandade i lite allt möjligt av vad som är gott.
Ingredienser:
quornfärs
lök
soltorkade tomater
cremefraische
spenat
solroskärnor och pumpakärnor
champinioner
tomatpuré
soja
örtkrydda
örtsalt
vitlökssalt
svartpeppar
vitpeppar
pasta
Gör: Stek löken och qournfärsen. I med champinionerna och soja. I med allt det andra och krydda.
Quorn
Sen till det bästa: Lördagkvällen. Jag och Ems tog oss till Pys jättefina fräscha lägenhet. Där lagade vi tre en god middag och tittade på Mello, förfestade, dansade och gamla minnen från allt. Sen en helkväll ute i stan med massor av dans och sånt! Hur kul som helst. Vi gick och la oss klockan 5, hehe... idag innan jag och emelie tog bussen tillbaka till Ängelholm åt vi en lyxig brunch på Grand hotel, mmm!
Helg i toppklass
love u knug!